fathin's FotoPage

By: fathin best

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 30-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Lina pulang 030904

ahh...tgk tu kpltbg dah lepas
mana ada lps. kita kan dtg 3 jam awal. tgk jadual dulu
pasport..check. tiket..check.
View all 9 photos...
Nurlina Sari salah sorang housemate kami telah pulang ke tanahairnya yg tercinta di Jakarta, Indonesia. dia pulang beberapa hari selepas habis exam paper. tak sabar2 dia mau pulang utk berjumpa dgn suami yg tercinta.
hari tu ramai juga org yg hantar dia di airport. hampir kesemua ahli rumah, classmate2 dia, dan juga member2 lain.
terima kasih bu lina. ajar aku byk benda kat sini, perkenalkan byk org, pinjamkan aku komp bila komp aku problem, pebetul ayat aku, marah kami bila rumah xbersih.. aku takkan lupa.


Friday, 24-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Meja aku

hah xkemas.. ni time exam xhabih lagi
rajin la tu kononnya..
meja aku tepi tingkap..boring2 tengok luar
View all 6 photos...
ni lah tempat aku lepak 24 jam dalam bilik.


Saturday, 18-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Unsere Kueche

dapur
meja makan. tah jagung sapa atas meja
dari sudut lain
View all 9 photos...
skrg ni dapur plak. dapur rumah kami kecik kalau nak banding dgn rumah yg lain. sempit la sikit. ni la tempat klu nak sembang2 ke lepak2 dgn ahli rumah yg lainnya. kalau x duduk dlm bilik je la aku..


Monday, 13-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Rumah

pintu depan dah bukak
silakan..silakan bersila -pak kendi(salah sorg ahli rumah)
bilik aku tepi pintu masuk. masuk2 terus jumpa bilik aku..
View all 9 photos...
ini lah 'apartment' kami. dulu masa awal2 ada 8 orang(tmasuk aku) duduk dlm rumah ni. 5 org msia 3 org indo. tapi sekarang ni sorang dah balik, nanti sorang lagi nak balik, pastu bulan disember lagi 2 orang nak balik. tatau nanti siapa pulak nak masuk.


Wednesday, 8-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kronstr. 17

pintu depan. tekan loceng kalau nak suruh org bukak pintu
okeh dah masuk
peti2 surat. peti surat apartment aku yg kanan sekali
View all 10 photos...
hari tu aku tunjuk luar student house je. hari ni kita masuk dalam banggunan 17 di Kronstrasse...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net